Website vernieuwd

Deze website is per 29-11 vernieuwd! Hij ziet er daardoor iets anders uit dan je bent gewend. Verder werkt alles zoals vanouds.

Let erop dat het adres is veranderd: NarcismeGids.com


Meer weten

Wij zoeken jouw verhaal!

Beste bezoeker,

Allereerst hartelijk bedankt voor het bezoeken van deze website! Dagelijks wordt deze site door veel bezoekers bezocht en worden er ook veel dankberichten verstuurd door mensen die iets hebben gehad aan de informatie en de ervaringen op de website. Soms kwam er zoveel mail binnen dat het niet altijd gelukt is om tijdig op alle berichten te reageren. Excuses daarvoor.

Wanneer je deze website bezoekt dan is dat vaak met een onprettige reden. Je bent, op wat voor manier dan ook, in contact gekomen met een narcist of iemand die narcistische trekken vertoont. Misschien ben je op zoek naar antwoorden op vragen waar je al lange tijd mee rondloopt en hoopt deze antwoorden hier te kunnen vinden.

Herkenning en steun

Wanneer je met een narcist te maken hebt (gehad) kun je je soms erg eenzaam of verward voelen. Er gebeuren dingen die je gewoon niet aan anderen uit kunt leggen die nog nooit met narcisme in aanraking zijn gekomen.

Veel bezoekers geven aan dat ze ontzettend blij zijn met de herkenning die ze voelen bij het lezen van verhalen van anderen. Het gevoel krijgen dat ze niet de enige zijn die zoiets heftigs meemaakt. Graag lezen hoe anderen met bepaalde situaties omgaan. En steun vinden in verhalen van mensen die zichzelf uiteindelijk weer teruggevonden hebben.

Jouw verhaal delen

Er zijn al veel verhalen op deze website gedeeld, maar er is altijd ruimte voor meer! Zou jij jouw verhaal ook willen delen? Je helpt daarmee heel veel anderen die op zoek zijn naar ervaringen zoals die van jou!

Je verhaal delen lucht niet alleen op voor jezelf. Je doorbreekt hiermee de stilte en kunt je kennis en ervaring delen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten maar daar nog niet over durven te praten.

Het maakt niet uit of je op dit moment midden in een moeilijke relatie zit of dat je schrijft over iets wat in het verleden heeft plaatsgevonden. Het mag over je partner gaan, je ouders, je baas, je broer of zus of over jezelf. Hoe meer verschillende verhalen, hoe meer alle verschillende bezoekers van deze website er iets aan kunnen hebben.

Er is altijd iemand die zich herkend of gesteund voelt door jouw verhaal.

Het opschrijven van je verhaal kan voor jezelf ook fijn zijn. Het kan opluchten om alles eens op een rijtje te zetten wat er is gebeurd. Het helpt om heftige dingen van je af te schrijven. En jouw verhaal wordt graag gelezen door anderen die in een gelijksoortige situatie zitten.

Interesse om je verhaal te delen?

Mail je verhaal naar info@narcismegids.com

Wat voor verhalen zoeken jullie?

Het antwoord hierop is erg lastig omdat er zoveel verschillende situaties kunnen zijn waarin iemand heeft gezeten/zit met betrekking tot narcisme. Misschien ben je opgegroeid met narcistische ouders, misschien heb je een narcistische baas of collega, of heb je in je omgeving te maken met narcisme, bijvoorbeeld een familielid. Je kunt ook een relatie hebben (gehad) met een man of vrouw waarvan je vermoedt dat hij of zij een narcist is.

Wij hopen op zo veel mogelijk verschillende authentieke verhalen zodat iedere bezoeker van onze site er iets aan heeft.

Er zijn verder geen regels voor inzending. Er is geen minimum of maximum lengte. Je verhaal zal ook niet aangepast worden, tenzij het spelfouten bevat of tekstueel niet klopt. Belangrijkste is dat de kern van jouw verhaal ook van jou blijft. Jouw verhaal wordt dus niet gewijzigd.

Het is natuurlijk belangrijk dat de privacy van een ieder gewaarborgd blijft. Daarom zullen alle verhalen die via de mail binnenkomen anoniem geplaatst worden.

Indien je interesse hebt om je verhaal te delen met anderen en hier wellicht anderen mee te helpen, deel dan je verhaal onderaan deze pagina.

Update!

Nog steeds zijn we op zoek naar verhalen van mannen en vrouwen die te maken hebben gehad met narcisme, in welke vorm dan ook.

Wij merken dat er voor sommige mensen een drempel is om hun verhaal te doen. Wij willen de mensen die hun verhaal al hebben gedaan alvast hartelijk bedanken voor de moeite die jullie genomen hebben.

Wat wij vaak horen is dat deze mensen blij zijn dat ze dit van zich af hebben kunnen schrijven en hopen anderen met hun verhaal te kunnen helpen!

Hopelijk spoort dit meer mensen aan om hun verhaal naar ons te sturen zodat we meer ervaringsverhalen kunnen plaatsen.

Je kunt je verhaal hieronder delen

Comments are closed