Over Ons

Deze inhoud van deze website was van 2013 – 2019 bereikbaar onder de naam

NarcistischePersoonlijkheidsstoornis.nl

Wikipedia zegt hierover:

Een Narcistische Persoonlijkheidsstoornis is een persoonlijkheidsstoornis die wordt gekenmerkt door een overdreven gevoel van eigenwaarde, een sterke behoefte aan bewondering en een laag inlevingsvermogen. De stoornis kan worden gezien als de pathologische vorm van narcisme.

Het is voor hulpverleners vaak lastig deze diagnose te stellen. En voor leken al helemaal.

NarcismeGids

Daarom hebben we de naam van deze website eind 2019 veranderd in NarcismeGids.com.

Deze naam past beter bij het doel van onze website, namelijk het verspreiden van kennis en het delen van tips over narcistisch gedrag onder slachtoffers, omstanders en hulpverleners.

Een narcistische persoonlijkheidsstoornis is een bijzondere aandoening. Want het zijn meestal de mensen uit de omgeving van deze persoon die bij de hulpverlening aankloppen omdat zij tegen problemen aanlopen.

Problemen variƫrend van ruzies tot geestelijk/lichamelijk geweld en ouderverstoting.

Middels deze site proberen we dit moeilijke onderwerp bespreekbaar te maken. Voornamelijk voor de naasten van mensen met (kenmerken van) deze stoornis.

De bezoekers van deze website hebben 1 ding gemeenschappelijk en dat is dat ze in hun leven problemen hebben (gehad) in de omgang met iemand die kenmerken van deze stoornis vertoont.

Er is onder hen veel behoefte aan informatie over dit onderwerp, het uitwisselen van ervaringen en het delen van tips.

Met deze website willen we een waardevolle bron van informatie zijn over (kenmerken van een) narcistische persoonlijkheidsstoornis. Zonder een etiket op mensen te willen plakken en zonder diagnoses te gaan stellen.

Bezoekers kunnen hier terecht voor herkenning, steun en tips.

Wij hopen dat je door het lezen van onze informatieve artikelen wordt voorzien van waardevolle informatie die je nodig hebt over dit specifieke onderwerp.

Bezoekers van deze site kunnen anoniem hun ervaringen delen. Wil jij jouw verhaal ook delen? Je helpt onze bezoekers daar enorm mee. Kijk op Ervaringen gezocht voor meer informatie.